Akupunktur

10Akupunktur er en del av tradisjonell kinesisk medisin. En akupunkturbehandling sørger for fri flyt av energi i kroppen. 

 
Mennesket er en del av naturen.  Vi bruker naturens elementer som referanse for å finne årsaken til forskjellige ubalanser og ved hjelp av akupunkturnåler prøver vi å rette på disse. 
 

Vi snakker om varme og kulde, vind og damp og leser kroppen på en helt annen måte enn hva skolemedisin gjør, og disse kan derfor ikke sammenlignes. 

Behandlingsmetoden er tynne nåler som stikkes lett inn huden. Disse nålene er svært tynne slik at de knapt kjennes når de blir satt inn. Etter innsett vrir akupunktøren lett på nåla for å fremme nålefølelse. Denne følelsen er litt strammende i vevet og er bekreftelsen på at energien trekkes til eller dyttes ut av punktet. 

 

Akupunktur er en del av konseptet. Mat og trening/bevegelse spiller også en viktig rolle.

Ønsker man å gå virkelig i dybden kan man legge til Feng Shui, (bevegelse av vind og vann), både ute og inne og ta en titt på det kinesiske astrologikartet for å finne sine styrkende årstider, farger og så videre.

Alt handler om bevegelse av energi. Hensyn til årstider og klima, når kan man yte litt ekstra, når er det en fordel å ta det litt mer med ro. Hvert menneske må finne sin vei, da vil man fungere bedre på alle måter.

Livet har sine utfordringer på godt og vondt og hverdagen krever sitt, men er man i balanse takler man utfordringene bedre.

 

Har du nåleskrekk? 

Det er ingen hindring. Laser er et godt alternativ som er helt smertefritt.

 

Ønsker du ytterligere opplysninger?

 

Kontakt meg på :

Mobil: 92 62 72 07

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Timebestilling: online booking