Opplev vektreduksjon gjennom akupunktur

Å forbrenne flere kalorier enn man inntar, er den enkleste måten å legge av seg noen kilo på. Men for mange – og spesielt de som sliter med overvekt – så er vektreduksjon ikke så enkelt. For mange har akupunktur vist seg å være den beste løsningen for vektreduksjon, i kombinasjon med en tilpasset diett.

Vi kan blant annet trekke frem en sak fra 2007, der 32-åringen Ann Kristin Susort kvittet seg med 18 kilo på tre måneder. Det var Haugesund Avis som først omtalte saken. Her har man et godt eksempel på hva akupunktur og et bar kosthold kan gjøre sammen. I den nevnte saken gikk pasienten gjennom tre uker med to behandlinger med akupunktur i uka. Sammen med et noe strengt kosthold og kalorifattig mat lyktes hun med den vanvittige vektreduksjonen.

 

Akupunktur mot overvekt

Å gå ned i vekt behøver altså ikke å bety timevis på tredemølla eller mange timers blodslit med svette og tårer. Akupunktur som vektreduksjon er først og fremst beregnet på de som er overvektige, og ikke de som bare veier noen få kilo for mye. Det er heller ikke akupunkturbehandlingen alene som gir vektreduksjonen – pasienten er nødt til å bidra selv med innsats, viljestyrke og forandringer i livsstil.

En akupunkturbehandling for overvekt varer sjeldent mer enn tre måneder. Underveis i behandlingen vil pasienten trolig føle seg mindre sulten, gjennom at nålene treffer punkter i brystet, magen og ryggen som stanser sultfølelsen til pasienten.

Og hvis man ikke går rundt og er sulten hele tiden, jo mindre kalorier vil man innta i løpet av en dag. Dette er den fremste årsaken til at de fleste som prøver akupunktur mot overvekt vil oppleve vektreduksjon i løpet av bare noen få uker.

Vektreduksjon via akupunktur i Trondheim

Bor du i Trondheim og er nysgjerrig på akupunktur for vektreduksjon? Ta gjerne kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.