Akupunktur for gravide, overvektige og søvnløse

 

Akupunktur er en behandlingsform som stammer fra Østen, men som i moderne tid har blitt svært populær også i vestlige kulturer. Metoden kan brukes som behandling for svært mange diagnoser/plager, men visste du at akupunktur kan hjelpe både for gravide, overvektige og de som sliter med dårlig søvn?

Er du nysgjerrig på hva akkurat vi kan gjøre for deg innenfor akupunktur, så anbefale vi at du tar kontakt med oss. Vi har mange års erfaring innenfor akupunktur, og kan behandle deg for alle de nevnte plagene i artikkelen her.

 

 

Populært med akupunktur for gravide

Graviditeten kan være en slitsom tid for mange kvinner. Med ubehag som kløe, halsbrann, hemoroider, indre uro, forstoppelse og mer til, sier det seg selv at graviditeten kan være ubehagelig. Det finnes mange behandlinger og metoder som kan lindre disse smertene og plagene, blant annet akupunktur.

Og det er ikke noe man bare tror – det er nå bevist at akupunktur kan hjelpe både for smerter, depresjon og kvalme når man er gravid. I tillegg kan det være effektivt ved utfordringer i etterkant av graviditeten, som ved ammeproblemer eller ved fødselsdepresjon. Les mer om akupunktur for gravide i menyen øverst på nettstedet!

Søvnløshet kan løses med akupunktur

En annen plage som svært mange nordmenn lider av, er søvnløshet og dårlig søvn. Også her kan akupunktur være en nyttig behandlingsform. Dette uavhengig av om man sliter med å sovne, at man våkner jevnlig om natten eller av ander årsaker sliter med å sove skikkelig.

Kombinert med selve nålebehandlingen vil akupunktøren også diagnostisere problemene dine slik at man kombinert sett kan finne den beste «kuren» for søvnløsheten. Akkurat hvorfor akupunktur er effektivt mot søvnløshet finnes det lite eller ingen dokumentasjon på, men at det hjelper kan mange tidligere søvnløse bekrefte.

Gå ned i vekt med akupunktur

Enten man er en smule overvektig eller absolutt har godt av å kvitte seg med noen kilo, så er akupunktur en god løsning. Selve behandlingen vil blant annet bidra til at man mister sultfølelsen som mange overvektige nærmest konstant har, og ved å dermed redusere matinntaket vil kiloene etter hvert rase av.

I tillegg til selve nålebehandlingen vil en akupunktør hjelpe deg som overvektig med tips til kosthold og generell livsstil ellers. Flere pasienter som har gått til akupunktur for å gå ned i vekt har i løpet av få måneder opplevd drastiske vektreduksjoner.