Alternativmessen Wellbeing Festival Trondheim 3.-5. mars 2017

I helga kan du treffe meg på Alternativmessen Wellbeing Festival på Scandic Lerkendal på stand 70. Her kan vi ta en prat om Akupunktur, LifeWave fototerapiplaster eller du kan få teste AcuGraph®

Velkommen!

 

 

IMG 3686

Skjermbilde-2017-01-30-kl.-14.04.45

AcuGraph®

NYHET!

Se med egne øyne hvordan energien i kroppen din sirkulerer akkurat her og nå med AcuGraph®. Det blir enklere å forstå hva akupunktøren snakker om når du ser det svart på hvitt.

AcuGraph® er et ohm-meter som måler spenningen i huden der meridianene (energisirkulasjonen) går.

En fyldig forklaring på hvilke symptomer man kan ha i forbindelse med ubalansene følger på mail.  

Les mer og se denne videoen http://www.heidis.no/blogg-om-akupunktur på bloggsiden. Her fortelles det både hvordan akupunktur og AcuGrahp® virker.

 

AcuGraph® er ikke et behandlingsverktøy, kun ment som et hjelpemiddel før en akupunkturbehandling til å finne akupunkturpunkter som kan balansere kroppen. Du skal aldri unnlate og oppsøke lege ved alvorlige helsetilstander eller sykdom.

 

 

 

Stressreduksjon

Stressreduksjon i hverdagen med akupunktur

Kjenner du det strammer seg i nakken og skuldrene? Kanskje også opp i bakhodet og det føles som om du har et bånd rundt hodet? Hverdagsstresset presser på.

De fleste av oss opplever noe stress i hverdagen. Enkelte av og til, andre er plaget med kronisk stress og atter andre noe midt i mellom. Vi er alle forskjellige. Noen er veldig avbalanserte og tar alt som det kommer og blir ikke så urolig over det som skjer i hverdagen, men dette gjelder sikkert ikke deg. Kanskje er du av de som virker rolig og avbalansert på utsiden, men føler det er kaos innvendig. Akupunktur kan her være et svært godt hjelpemiddel. 

Akupunktur hjelper kroppen til å slappe av. Etter en akupunkturbehandling føler man seg mye roligere innvendig, man sover bedre på natten og på et vis så roer tankekaoset seg så man ser bedre hva som er viktig og ikke.

Klassisk akupunktur utføres med å sette svært tynne nåler i kroppen. Effekten blir litt som å slippe lufta ut av en ballong og man slapper totalt av.

Det finnes også et alternativ til nåler og det er fototerapiplasteret AEON fra LifeWave, (https://www.lifewave.com/Content/images/home/science/pdf/Research-AeonAutonomicNervousSystem.pdf for å se publiserte studier). Svært enkelt å bruke, smertefritt og virker i løpet av minutter. Disse plastrene bruker du i hverdagen. De settes på om morgenen når man er på badet og lar de stå i 12-24 timer. I løpet av minutter vil du kjenne stresset reduseres i skuldre, nakke og hodet.

 

Har du hetetokter, søvnvansker og lite energi?

Hvordan kan akupunktur hjelpe deg med hetetokter, søvnvansker og lite energi i hverdagen?

Det finnes gode alternativer fritt for kjemikalier og helt uten bivirkninger, både med og uten nåler i akupunkturbehandlingen.

 

Her ser du bilde av en artikkel om overgangsalder i Norsk Ukeblad nr 39, 21.september 2015

pdf Overgangsalder og Akupunktur

 

 

ALAVIDA trio - en helt unik hudpleieserie!

FB-Alavida-Cover-Photo-Distributors-NO.jpg

 
Endelig er den her! LifeWaves nye hudpleieserie ALAVIDA. Det finnes ikke maken på markedet. Dagkrem og nattkrem som reparerer huden fra utsiden og inn og fototerapipatch som reparerer huden fra innsiden og ut.