Akupunktur for gravide og søvnløse

Akupunktur er en behandlingsform som stammer fra Østen, men som i moderne tid har blitt svært populær også i vestlige kulturer. Metoden kan brukes som behandling for svært mange plager, men visste du at akupunktur kan hjelpe både for gravide og de som sliter med dårlig søvn?

Er du nysgjerrig på hva akkurat vi kan gjøre for deg innenfor akupunktur, så anbefale vi at du tar kontakt med oss. Vi har mange års erfaring innenfor akupunktur, og kan hjelpe deg med alle de nevnte plagene i artikkelen her.

Populært med akupunktur for gravide

Graviditeten kan være en slitsom tid for mange kvinner. Med ubehag som kløe, halsbrann, hemoroider, indre uro, forstoppelse og mer til, sier det seg selv at graviditeten kan være ubehagelig. Det finnes mange behandlinger og metoder som kan lindre disse smertene og plagene, blant annet akupunktur.

Akupunktur kan hjelpe både for smerter, depresjon og kvalme når man er gravid. I tillegg kan det også benyttes ved utfordringer i etterkant av graviditeten, som ved ammeproblemer eller ved fødselsdepresjon. Les mer om akupunktur for gravide i menyen øverst på nettstedet!

Søvnløshet kan hjelpes med akupunktur

En annen plage som svært mange nordmenn lider av, er søvnløshet og dårlig søvn. Også her kan akupunktur være en nyttig behandlingsform. Dette uavhengig av om man sliter med å sovne, at man våkner jevnlig om natten eller av ander årsaker sliter med å sove skikkelig.

Kombinert med selve nålebehandlingen vil akupunktøren også se på problemene dine slik at man kombinert sett kan finne den beste akupunkturbehandlingen for søvnløsheten.