Personvern

Heidi Schanke – Reg. Naturterapeut MNNH
Enromveien 97, N – 7026 Trondheim
Email: post@heidis.no
Tel: + (47) 92 62 72 07

Vår nettstedsadresse er: https://heidis.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Heidis.no samler kun inn personopplysninger dersom man benytter seg av kontaktskjema på nettstedet, eller bestiller time via systemet til den eksterne tredjeparten onlinebooq.net. Ved bruk av kontaktskjema lagres navn, telefonnummer, epost og eventuelt andre opplysninger som brukeren fyller inn. Henvendelsene lagres i en database for å sikre at all informasjon kommer frem. Denne informasjonen blir ikke benyttet til markedsføringsformål, men lagres kun av kundeservice-messige hensyn.

Booker man time via onlinebooq.net gjelder personvernvilkårene som beskrevet på deres nettsider.

Informasjonskapsler

Ingen personopplysninger blir lagret som følge av bruk av cookies på Heidis.no. En enkelt informasjonskapsel lagres i nettleseren din for å huske at du har besøkt nettsiden («session»).

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyseverktøy

Heidis.no bruker Google Analytics som statistikkverktøy for nettstedet. Ditt besøk vil bli loggført, men ingen personopplysninger blir samlet inn av verktøyet. Også din IP-adresse er anonymisert slik at dette heller ikke vil loggføres i verktøyet.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret på din person. Du kan kreve at opplysningene rettes eller slettes. Ta kontakt med oss på overnevnte kontaktinformasjon dersom dette er aktuelt.

Nyhetsbrev

Dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev, aksepterer du samtidig at vi kan sende deg markedsføring til den påmeldte epostadressen. Vi benytter MailChimp (les deres personvilkår her) for utsendelse av nyhetsbrev og oppbevaring av din epostadresse. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å kontakte oss.

Sikkerhet

Heidis.no har gode rutiner og tekniske løsninger for å beskytte dine personopplysninger. Kun medarbeidere med behov for tilgang til personopplysningene, har dette.

Personvernerklæringen er sist oppdatert 20/06-2018.